Det här är vi på Marina Deals

Tidigt under 2021 valde vi att tänka om helt och grunda helt nya Marina Deals. Nu har vi bestämt oss att vårt fokus ska ligga på renovering, bygg och mark- och trädgårdsanläggning. Det gör vi tillsammans med en gedigen mängd erfarenhet sedan innan, och tack vare vår ambition att alltid hitta de bästa entreprenörerna med den bästa kompetensen så är det svårt att inte lyckas riktigt bra.

Nytänkande och vågade

När det kommer till stenläggning vill vi tänka annorlunda. Att göra det genomsyrar egentligen hela vårt företag. När många väljer trätrall vill vi gärna föreslå ett mer vågat alternativ – och resultaten har blivit riktigt, riktigt bra.

Vi på Marina Deals jobbar snabbt och effektivt, med låga prisbilder och med dig ständigt inloopad i vad som sker i arbetet. Vi vill att du alltid ska känna dig trygg med vårt arbete och det kan vi garantera dig att du kommer vara.

Välkommen till oss

Har du planer på att renovera hemma eller ta tag i det omfattande trädgårdsprojektet? Det har du säkert, tillsammans med många andra. Kontakta oss idag så fixar vi en offert till dig per omgående och följer upp den med dig. Vi vill komma igång så snart det går, och det hoppas vi att du också vill.

Välkommen till oss på Marina Deals!