Det här kan vi hjälpa er med i Stockholm

Tack vare våra många tjänster slipper du som kund anlita flera olika firmor. Du får mer tid till annat, en smidigare process och ett riktigt bra resultat. Mycket bättre än så blir det nog svårt att hitta.

img

Trädgård

När det kommer till din trädgård så kan fixa i princip allt som du önskar. Vi kan fixa en helt ny mur, vi kan fixa med stenläggning, vi kan rulla ut ett helt nytt gräs – och väldigt mycket mer. Har du någonting som du önskar fixa i din trädgård, litet som stort, så kan vi med största sannolikhet ordna det. 

img

Renovering

Vill du renovera ditt kök eller ditt badrum? Det kan vi självklart hjälpa till med – oavsett om det gäller att fräscha upp ett lite mer omodernt sådant, eller om det är något som gått sönder. Vi kan hantera en mängd olika typer av material och har lång erfarenhet inom just renovering. 

img

Bygg

Ska du ha ett nytt uterum, eller kanske en sprillans ny friggebod? Det grejar vi också. Även här får du självklart välja helt själv vilket material du önskar, eller så kan du självklart rådfråga oss först innan också. 

img

…och mycket mer!

Listan för vad vi faktiskt kan göra är kilometerlång. Har du ett projekt i trädgården eller i hemmet du behöver hjälp med kan du alltid räkna med oss. Det lovar vi. Kontakta oss redan idag så börjar vi så snart du har tid!