Stenläggning skicklig i Stockholm

Z.G Byggentreprenad AB

Varmt välkommen till oss på Z.G Byggentreprenad AB! Vi är ett byggföretag som erbjuder våra tjänster över hela Stockholmsområdet. Ända sedan starten av vårt företag har vi strävat efter att kombinera högkvalitativa tjänster med personlig kundservice. Vi vill att du ska kunna känna dig trygg när du anlitar oss, från första offert, tills projektet är färdigt och kontrollbesiktigat.

Oss kan du vända dig till för att få hjälp med flera olika typer av byggtjänster. En av dessa är stenläggning, men det är långt ifrån det enda som vi kan hjälpa dig med, vi kan även bistå med nybyggnationer, tillbyggnader, renoveringar och mycket annat. Kontakta oss för mer information om de tjänster vi erbjuder!

En miljövänlig firma

Vi på Z.G Byggentreprenad AB är en byggfirma som värnar om miljön. Det gör vi bland annat genom att bara använda oss av miljövänliga produkter. Idag håller miljövänliga produkter så hög standard att de resulterar i minst lika bra slutresultat som de förlegade varianterna, detta utan att skada vare sig hälsa eller miljö. Detta innebar att det var en självklarhet för oss att ställa om till produkter som är klimatgodkända inom EU.

Utöver vårt fokus på bra produkter återvinner vi och källsorterar, samt använder el- och hybridbilar i största möjliga mån. Att välja oss innebär alltså att du väljer ett företag som lämnar ett så litet klimatavtryck som möjligt. Du kan med andra ord bygga om eller bygga nytt med gott samvete när du anlitar oss! Begär din kostnadsfria offert redan idag genom att fylla i kontaktformuläret eller ringa oss.

Stenläggning miljövänlig Stockholm

Vår adress

Vår adress här på Z.G Byggentreprenad AB är Granhultsgränd 14 i Vällingby, Stockholm. Som vi tidigare varit inne på behöver du själv dock inte vara baserad i eller ens i närheten av Sundbyberg för att kunna anlita oss, utan vi erbjuder våra tjänster överallt i Stockholm med omnejd. Under våra år som aktiva har vi utfört arbeten i hela Stockholmsområdet, samt även i flertalet av de omkringliggande områdena. Tvekar du kring om du bor eller verkar inom vårt tjänsteområde är det bästa du kan göra att kontakta oss för att ta reda på det. Vi ser fram emot att du hör av dig så att vi kan påbörja förverkligandet av dina byggplaner!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify