Hur kan vi stå dig till tjänst?

Vi är ett byggföretag med en bred kompetens. Vårt tjänsteutbud inkluderar bland annat tjänsterna nedan.

services_icon1

Stenläggning

Vill du ha hjälp med stenläggning? Det är i så fall en av de många tjänster som vi kan hjälpa dig med. Vi ger dig en noggrant utförd stenläggning med ett resultat som är både snyggt och hållbart. Vi hjälper dig oavsett vilken del av din tomt som du vill stenlägga.

services_icon1

Renoveringar

Vill du renovera någon del av ditt hem? Då finns vi här för att hjälpa dig med det. Det kan till exempel handla om en köks- eller badrumsrenovering. Oavsett vilket kommer den del av ditt hem som vi renoverat att se ut som ny igen efter att vi blir klara med det hela. Som byggföretag har vi mångårig erfarenhet av att erbjuda renoveringar.

services_icon1.png

Tillbyggnader

Vi kan även hjälpa dig med olika sorters tillbyggnader. Det kan till exempel handla om att du vill bygga till en altan, en balkong, eller någon annan typ av uteplats där hemma. Detta är självklart något som kan kombineras med att lägga stenar.

services_icon1

Nybyggnationer

Kanske vill du bygga ett nytt hus från grunden? Oavsett om det rör sig om en stor villa eller en mindre byggnad, till exempel ett attefallshus, är också detta något vi mer än gärna hjälper dig med.