Stenläggning för BRF i Stockholm

Hur går en stenläggning till?

Vi är ett företag som kan hjälpa dig med allt som har med din stenläggning att göra. Detta kan bland mycket annat handla om tips kring vilken typ av sten vi tror hade passat bra till din bostad. När du väl bestämt dig för vilken typ av sten du vill satsa på är det dags att sätta igång med själva arbetet.

Innan vi sätter igång mäter vi upp ytan där stenarna ska läggas. Vi markerar denna yta tydligt och börjar sedan att gräva. När vi grävt klart lägger vi fiberduk där vi grävt. På fiberduken lägger vi därefter bärlager, och på bärlagret stenflis. Detta görs för att skapa en stabil grund så att stenarna flyttas så lite som möjligt, samt för att förhindra kraftig tillväxt av ogräs.

Nästa steg i vår stenläggning är att lägga själva stenplattorna på plats. Vi avslutar sist men inte minst det hela med fogning. Därefter har du en stengång som är både snygg och slitstark på en och samma gång!

Utmärkta priser

Inte nog med att vi kan förse dig med service av högsta tänkbara kvalitet när det kommer till stenläggning, vi kan också göra detta till mycket bra priser. Genom att låta oss sköta din stenläggning åt dig kan du därför förvänta dig bästa tänkbara resultat utan att det för den sakens skull ska behöva kosta dig någon större summa pengar! Enligt oss ska kvalitet inte behöva kosta. Vi har därför satsat på att utveckla effektiva arbetsmetoder vilket gör att vi kan pressa kostnaderna, utan att för den sakens skull behöva tumma på kvaliteten.

Är du ute efter en kombination av kvalitet, effektivitet och förmånliga priser är det med andra ord oss du ska vända dig till. Hör av dig direkt via kontaktformuläret eller lyft luren och slå oss en signal och berätta mer om hur dina planer ser ut. När vi fått oss en tydlig bild över vad du vill genomföra skickar vi en offert för godkännande. Vi vill även passa på att nämna att våra offerter aldrig innehåller några dolda avgifter, med oss kan du alltså känna dig trygg i att priset som erbjuds står fast, utan att några oönskade överraskningar dyker upp.

Stenläggning bäst i Stockholm

Du finner oss i Vällingby

Vi är baserade i Vällingby, Stockholm. Det betyder dock inte att du också måste vara baserad i denna del av staden för att kunna anlita oss, utan vi erbjuder våra tjänster i alla delar av Stockholmsområdet. Oavsett var i regionen du bor eller verkar någonstans är du därför varmt välkommen att vända dig till oss. För oss har det heller ingen betydelse om du kontaktar oss i egenskap av privatperson eller som representant för exempelvis en kommunal verksamhet, ett företag eller en BRF. Vi finns här för att hjälpa alla typer av kunder!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify